Hvem er jeg?

Byggmester Sommerfelt

Byggmester Sommerfelt

Byggmester Sommerfelt er et enkelpersonforetak som jeg, Andreas Sommerfelt, startet opp sommeren 2014. Jeg retter meg i hovedsak mot det private markedet, men tar også oppdrag for næringskunder. Alt av oppgaver er interessante, ingen oppdrag er for små!

Fra oppstarten hadde jeg ett fast samarbeid med en erfaren byggmester, både for å lære faget grundig, og for å få innblikk i det å drive en bedrift på egenhånd. I 2015 tok jeg svennebrev som tømrer. Etter dette startet jeg på mesterutdanningen, som jeg fullførte i 2017. Siden sommeren 2018 har jeg i stor grad gått på egne oppdrag, og hatt fast samarbeid med en annen tømrer.

Jeg legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Fornøyde kunder er svært viktig for meg. Derfor legger jeg fokus på at arbeidet jeg gjør skal ha fagmessig høy kvalitet, til en fornuftig pris, og at arbeidet skal være utført til avtalt tid!

Jeg holder til på Akland i Risør kommune, men tar oppdrag fra Arendal og østover i Agder.

Andreas Sommerfelt

Tidligere erfaring

Jeg har arbeidet som håndverker siden 2006. Jeg begynte først som lærling ved Risør Trebåtbyggeri, og tok fagbrev der som trebåtbygger i 2010. Deretter arbeidet jeg der frem til jeg startet opp firmaet mitt i 2014. Oppdragene ved Risør Trebåtbyggeri gikk i alt fra finsnekring av innredninger, reparasjon av sjekter og skøyter, til fartøyvern. Der jobbet jeg også noe med bygningsvern, der en del av arbeidet gikk ut på å restaurere gamle bygninger. Fra oppstarten av firmaet i 2014, hadde jeg fast samarbeid med en erfaren byggmester frem til vinteren 2019. Vi satt opp flere nye eneboliger og hytter, samt mange rehabiliteringsoppdrag og annet relevant tømrerarbeid. Alt i alt gode og nyttige erfaringer for meg, som har gjort meg til en løsningsorientert og allsidig håndverker.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle