Takarbeid

Jeg utfører takarbeid

Det er ikke til å unngå at taket ditt trenger litt ettersyn av og til. Da det står ute i all slags vær hele året, tar den imot alt som kastes mot det av snø, sur nedbør, regn og hagl. Det får rett og slett veldig mye juling.

Om det lekker fra taket eller taksteinene har sprekker, er det på tide å gjøre noe med det. En taksjekk er viktig å gjennomføre med jevne mellomrom, nettopp fordi taket får så mye juling.

Da skal takstein og gjennomføringer sjekkes. Vindskier må for eksempel sjekkes for råte. Takrenner må renses, siden de kan inneholde mye løv og greiner, og sørge for oversvømmelse og fuktskader. Om mosen får feste og utvikle seg i taksteinens sprekker, kan dette sørge for helt ødelagt takstein når den fryser og utvider seg når det blir kaldt.

Trenger taket ditt reparasjoner, eller det er på tide å skifte det ut, er det meg du skal snakke med. Sammen ser vi på løsninger som passer deg best.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle